Bijuterii HandMade

Cos

Nu sunt produse in cos

Transp. Aprox. 0,00 RON
Total 0,00 RON

Cos Comanda

Parteneri

Submit Your Site SmartNetBook.ro director web Top88 - Director web Kataremata - A free web directory. Submit your website for free to www.Kataremata.KSD.ro. LinkPlus Smarty Web Director Rhodiolin Portal Looker.ro Produse Cosmetice Naturale

Termeni si Conditii

Introducere

Va multumim pentru interesul manifestat fata de magazinul crosetutza.ro . Pentru ca experienta dumneavoatra pe pagina de internet a site-ului nostru sa fie lipsita de probleme si placuta , in cele ce urmeaza , va supunem atentiei un set de termeni si conditii ce trebuie respectate de ambele parti precum si alte date de informare cu privire la identitatea noastra si drepturile si obligatiile partilor. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.crosetutza.ro, incluzand : grafica, texte , imagini si date este proprietatea website-ului crosetutza.ro si este protejat conform Legii drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confidentialitatea Datelor

Toate datele personale introduse in formularul de comanda sau trimise catre crosetutza.ro vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui magazin online. Orice folosire a acestor date in alte scopuri se va realiza doar cu acordul explicit al utilizatorului. In cazul pierderii, modificarii sau scurgerii de informatii , cauzate de erori software, crosetutza.ro nu isi asuma nici o responsabilitate.

Drepturi si Obligatii

Crosetutza.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea acestora.
Crosetutza.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile siteului fara o notificare prealabila.

Fraude

Orice folosire frauduloasa a serviciilor oferite pe site-ul crosetutza.ro , orice exploatare a eventualelor erori ale aplicatiei , orice incercare de a accesa date personale ale altor utilizatori,orice incercare de modificare a site-ului www.crosetutza.ro precum si orice incercare de a afecta performantele serverului care gazduieste site-ul va fi considerata o incercare de fraudare a site-ului si ne va obliga sa anuntam autoritatile competente in vederea pornirii unei cercetari penale impotriva aceluia sau acelora ce au incercat oricare dintre faptele enumerate mai sus.

Litigii

In cazul unor eventuale conflicte intre crosetutza.ro si clienti, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Prima PaginaPrima Pagina

New products

No new product at this time